Vista 6000 activation

Discussion in 'General Technical' started by Nader, Jan 6, 2007.

  1. Nader

    Nader

    Joined:
    Jan 6, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    hey guys..

    i installed windows vista RTM 6000 (billgates version) and i did the crack that changes the 2 files in the system folders, everything works fine untill im prompted to enter the activation key, non of the keys provided work, and now i have rebooted by PC, a message appears saying u should activate windows now otherwise u wont be able to startt windows, ive searched for hours for a proper key but couldn't find any thing, btw the key should be in numbers not in a combination between numbers and letters...

    can any one tell me please what to do as i have tons of work to do..

    thanks in advance
     
    Nader, Jan 6, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. Nader

    snowroom

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    hi,



    u have to enter now a rc1 oder rc2 key. if u don't have one, yet, go to this website on microsoft.com. u need an active live.com account to recieve a valid key. then enter the key and it will work... some people say, that this keys will just work until july 30th.



    greets
     
    snowroom, Jan 8, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. Nader

    celalabbasov

    Joined:
    Jan 19, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    celalabbasov, Jan 19, 2007
    #3
  4. Nader

    blackhat

    Joined:
    Jul 20, 2006
    Messages:
    228
    Likes Received:
    0
    Location:
    helmond, The netherlands
    rc1 keys don't work anymore
     
    blackhat, Jan 20, 2007
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.