updated drivers, aero gone

Discussion in 'General Technical' started by PurelyBarbed, Nov 7, 2007.

  1. PurelyBarbed

    PurelyBarbed

    Joined:
    Mar 22, 2007
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Hey guys, i updated my graphics card drivers (ati radeon 9800 pro) to the latest drivers. I have my theme set to Aero, but the hazed glass look is no longer on my windows media player, or any of my open windows.... what gives??
     
    PurelyBarbed, Nov 7, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. PurelyBarbed

    kingofnexus

    Joined:
    Aug 1, 2006
    Messages:
    1,024
    Likes Received:
    0
    Location:
    England
    Not sure. Do a system restore back to the point of installing them, see if aero comes back, then try and install the new drivers again. If the drivers are the problem, then you could hold off on installing them and wait for the next release (they are usually monthly so you wont have to wait too long).
     
    kingofnexus, Nov 8, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. PurelyBarbed

    faust1200

    Joined:
    Nov 11, 2007
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    I would bet a dollar that when you reinstalled your drivers you got bumped out of 32 bit color. Make sure you are in 32 bit color and aero will return.
     
    faust1200, Nov 14, 2007
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.