Unable to load previous regularly visited websites

Discussion in 'General Technical' started by klosblue, Feb 24, 2008.

  1. klosblue

    klosblue

    Joined:
    Feb 24, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    <SPAN class=postbody>A few weeks ago, a site I visit daily suddenly wouldn't load. For a couple of days I kept getting the "Page Cannot be Displayed" message. Just as quick as the problem started it stopped again and I could get into the site. Yesterday, the same thing has started happening with another one of my favourites and I am beginning to lose the will to live!!

    I have read various solutions - clearing out cookies, history etc., repairing IE, malware/spyware issues etc. but so far nothing has worked.

    I am using Vista Home Premium and a Netgear Router. This problem happens on both IE and Firefox so I would assume this means it is not an IE problem.

    Please can anyone help?</SPAN>
     
    klosblue, Feb 24, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. klosblue

    WAW8

    Joined:
    Jan 27, 2007
    Messages:
    3,541
    Likes Received:
    2
    Location:
    Northern Virginia, USA
    Could you post the URLs? I'll try them with various flavors of Vista on different machines and see what I experience. You've already done all the obvious stuff.
     
    WAW8, Feb 25, 2008
    #2
    1. Advertisements

  3. klosblue

    Jason

    Joined:
    Sep 26, 2005
    Messages:
    2,081
    Likes Received:
    0
    Location:
    Chicago,IL
    Something tells me this isn't Vista related. Try to access the same sites from an XP machine on your same network.
     
    Jason, Feb 25, 2008
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.