This site is slow

Discussion in 'Main Lounge' started by jdonner, Mar 23, 2007.

  1. jdonner

    jdonner

    Joined:
    Mar 22, 2007
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    I'm browsing the forum at a very quite hour (1:44AM EST) and many times when I jump from page to page I see a dark grey screen for 5 seconds and I'm on a 10mbit connection. Why so slow?
     
    jdonner, Mar 23, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. jdonner

    jdonner

    Joined:
    Mar 22, 2007
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Make it 10 seconds ;)
     
    jdonner, Mar 23, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. jdonner

    jdonner

    Joined:
    Mar 22, 2007
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    I give up, this is way too slow. Iown a large site and part of it is a forum and I never have any of these slowdowns. I'll check again in a few weeks, hopefully then things are better, because this sucks, it reminds me of my33.6k dial up modem 8 years ago. :D
     
    jdonner, Mar 23, 2007
    #3
  4. jdonner

    VistaRocks

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    372
    Likes Received:
    0
    Location:
    Queensbury,New York. U.S.A.
    Hmmm not slow for me at all. Now that other Vista forum that you advertised (first link) is slower for me.
     
    VistaRocks, Mar 23, 2007
    #4
  5. jdonner

    Jason

    Joined:
    Sep 26, 2005
    Messages:
    2,081
    Likes Received:
    0
    Location:
    Chicago,IL
    If its not slow for anyone else, its gotta be your connection.



    Anyone else have slowdowns?
     
    Jason, Mar 23, 2007
    #5
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.