Sound Problem

Discussion in 'Drivers' started by gnob, Jun 7, 2007.

  1. gnob

    gnob

    Joined:
    Jun 7, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Specifications

    FORM FACTOR Shuttle Form Factor G2

    PROCESSOR Intel Pentium 4/Celeron in the 478 pin package with 400/533/800MHz

    CHIPSET Intel 865G/ICH5

    MEMORY 700+ RAM

    VGA Integrate high performance Intel Extreme Graphic 2

    AUDIO On board Realtek ALC650 six channel audio ***

    ETHERNET On board Realtek 8100C supports 10 Mb/s and 100Mb/s LAN operation



    i cant get the audio to work I have downloaded the latest drivers from Realtek website here

    http://www.realtek.com.tw/downloads...&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false#AC



    does anyone have issues with Realtek ACL650 audio here

    or experience a similar problem... Help...

    Thanks in advance..
     
    gnob, Jun 7, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. gnob

    Jason

    Joined:
    Sep 26, 2005
    Messages:
    2,081
    Likes Received:
    0
    Location:
    Chicago,IL
    So does vista install the driver and it doesnt work?
     
    Jason, Jun 8, 2007
    #2
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Similar Threads
  1. niffer022
    Replies:
    9
    Views:
    4,427
    pa1916
    Jul 6, 2006
  2. harmo777
    Replies:
    12
    Views:
    21,076
    mavericks77
    Feb 25, 2007
  3. Bondy

    Problem with Creative Sound Card

    Bondy, Nov 25, 2006, in forum: General Technical
    Replies:
    2
    Views:
    1,326
    garak0410
    Dec 27, 2006
  4. russbelluk

    sound driver problem

    russbelluk, Apr 3, 2007, in forum: Drivers
    Replies:
    13
    Views:
    12,451
    scope2007
    Apr 17, 2007
  5. kylerpointer

    Sound Blaster LIVE sound card help

    kylerpointer, Apr 7, 2007, in forum: General Technical
    Replies:
    5
    Views:
    1,024
  6. dude779

    Vista restart problem with beep sound

    dude779, Feb 6, 2008, in forum: General Technical
    Replies:
    1
    Views:
    604
  7. chada
    Replies:
    3
    Views:
    2,285
  8. nancyh1990
    Replies:
    0
    Views:
    657
    nancyh1990
    Sep 30, 2010
Loading...