Some USB-connected devices don't show up as drives

Discussion in 'General Technical' started by kunalashar, Feb 11, 2009.

  1. kunalashar

    kunalashar

    Joined:
    Jun 14, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I have Vista Home Premium SP1.



    When I connect some devices like an iPhone or a Digital Camera, it doesn't show up as a drive in Explorer.



    When I open Device Management, the errant device appears under "Portable Devices", with an error icon, and shows the following message in its properties:



    "Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19)"



    Other devices like an external hard disk don't show any errors and also show up as drive letters.



    Can anyone help?

    Thanks in advance.
     
    kunalashar, Feb 11, 2009
    #1
    1. Advertisements

  2. kunalashar

    Guest Guest

    What happens if you right-click on the device in Device Manager, select
    Uninstall, and then refresh?
     
    Guest, Feb 11, 2009
    #2
    1. Advertisements

  3. kunalashar

    Guest Guest

    Hello
    I have the same type of problem. The USB connected device is a webcam.
    It is shown in Device Manager under Other Devices as Unknown Device.
    When right-clicked and uninstalled, both: Other Devices and Unknown
    Device disappear. I didn't find how to refresh, but there is a button:
    "Scan for hardware changes". When it is clicked, Other Devices and
    Unknown Device appear again. Also, Found New Hardware form pops up.
    Any help will be appreciated.
    Thank you.
    galkas
     
    Guest, Feb 11, 2009
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.