[SOLVED]Internet Explorer 7 not working quite right

Discussion in 'General Technical' started by lolsonjr, Feb 27, 2008.

  1. lolsonjr

    lolsonjr

    Joined:
    Nov 19, 2007
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    In order to get Internet Explorer 7 working at all I have to turn off User Access Control. I presume I have corrupted a file somewhere but, the questionis which one and how to fix it. Any suggestions???????
     
    lolsonjr, Feb 27, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. lolsonjr

    WAW8

    Joined:
    Jan 27, 2007
    Messages:
    3,541
    Likes Received:
    2
    Location:
    Northern Virginia, USA
    Would you please search the forums before posting a question that has been asked repeatedly?



    There is a pinned post right in this forum about things to try when IE 7 crashes. Please try those before opening yet another thread about IE 7 crashes.
     
    WAW8, Feb 27, 2008
    #2
    1. Advertisements

  3. lolsonjr

    lolsonjr

    Joined:
    Nov 19, 2007
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Absolutely right, I can only claim I must have missed the appropriate pin the first time around. After reading it completely, I removed Omnipage Pro and all is ok again. Thank you as always for finding these needed gems to keep us going properly.
     
    lolsonjr, Feb 28, 2008
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.