Sidebar

Discussion in 'Sidebar & GUI Customization' started by Lomaxstarburst, Dec 16, 2010.

  1. Lomaxstarburst

    Lomaxstarburst

    Joined:
    Dec 15, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Location:
    Radcliffe, Manchester
    The gadgets are not showing properly when selected (Clock is black!)
     
    Lomaxstarburst, Dec 16, 2010
    #1
    1. Advertisements

  2. Lomaxstarburst

    Tsar

    Joined:
    Feb 14, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Try to turn your sidebar off and then turn it on. If it won't help, try to restart your PC.
     
    Tsar, Feb 14, 2011
    #2
    1. Advertisements

  3. Lomaxstarburst

    flip271s

    Joined:
    Mar 13, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    My quick launch icons and Start button moved to the right side of my screen. The Start
    button at he top right side. I can't get the side bar to go back to the bottom right side.
    Also my restore and system button has disappeared.
     
    flip271s, Mar 13, 2011
    #3
  4. Lomaxstarburst

    hari.yoga

    Joined:
    Oct 30, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hi,
    I am getting the message as setting ini is being used by another process, and i am not getting the sidebar. I tired all the steps given the form, It looks the problem is not yet resolved. I am using WINDOWS VISTA home premium.
    Looking for any one who resolved this issue.
    Thanks in advance

    Regards
    Hari
     
    hari.yoga, Oct 30, 2011
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.