Search function does not work for this forum

Discussion in 'Announcements, Suggestions and Feedback' started by dperecky, Dec 4, 2014.

  1. dperecky

    dperecky

    Joined:
    Dec 4, 2014
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Dear Staff,

    I put in the word 'defender', 'Defender'.... (w/out quotes) and 'search titles only', with either 1 reply or 0 replies.... Not found... every time.

    Then I go to the Security sub-forum and find all kinds of threads with the word 'Defender' in the title.

    Thank you.
     
    dperecky, Dec 4, 2014
    #1
    1. Advertisements

  2. dperecky

    dperecky

    Joined:
    Dec 4, 2014
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    for example, see attachment (don't have sufficient posts to be able to post)

    Thank You
     

    Attached Files:

    dperecky, Dec 5, 2014
    #2
    1. Advertisements

  3. dperecky

    Ian Administrator

    Joined:
    Sep 1, 2010
    Messages:
    98
    Likes Received:
    0
    Thanks Dan, I've had a look at the problem and think it should be fixed now :).

    Could you give it another go please and see if that works for you?
     
    Ian, Dec 9, 2014
    #3
  4. dperecky

    dperecky

    Joined:
    Dec 4, 2014
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Thank You, Thank You, Thank You. Working much better now.
     
    dperecky, Dec 9, 2014
    #4
  5. dperecky

    Ian Administrator

    Joined:
    Sep 1, 2010
    Messages:
    98
    Likes Received:
    0
    You're welcome, thanks for letting me know :).
     
    Ian, Dec 16, 2014
    #5
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.