Screen goes black for just a sec a full minute after vista boots

Discussion in 'General Technical' started by dpm, Mar 20, 2007.

  1. dpm

    dpm

    Joined:
    Mar 20, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hello,



    I got a new laptop today with windows vista 32bit ultimate..



    I'm having a very annoying problem. After windows loads... About a full minute passes and the whole screen flickers black for a second, then back to normal. Also, when this happens the mouse is moved to and centered on the screen.



    Any ideas?



    My video card is a geforce go 7900 and im running the latest drivers. I took just about everything out of startup in msconfig. It happens in with aero... or with the basic theme.



    Please help!



    Thanks.
     
    dpm, Mar 20, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. dpm

    cyclic

    Joined:
    Feb 20, 2007
    Messages:
    607
    Likes Received:
    0
    You'll find it's normal even if annoying, it's just the graphics mode sorting itself out. I have seen several lappies of various makes all do the same, including mine.
     
    cyclic, Mar 21, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. dpm

    gliff159

    Joined:
    Mar 23, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    im getting somthing like this except its more like 15 min not even kidding any one know a fix
     
    gliff159, Mar 23, 2007
    #3
  4. dpm

    jdonner

    Joined:
    Mar 22, 2007
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Drivers, drivers, driver... just give it time, just keep an eye on the latest updates. I'm pretty sure these problems will disappear over time for most people who are dealing with this.
     
    jdonner, Mar 23, 2007
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.