Same serial for 32-bit & 64-bit

Discussion in 'General Technical' started by abb1, Jun 30, 2006.

  1. abb1

    abb1

    Joined:
    Jun 27, 2006
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Hey guys, I have gone through testing the 32-bit version and would now like to try the 64 bit version to see if there is a speed difference. Can I use the same serial as they say that I can use it for up to ten pc's? I am just wondering if I would need another serial for the 64 bit version or if I can just use the same one that I was issued. Any info will be appreciated.
     
    abb1, Jun 30, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. abb1

    niffer022

    Joined:
    Jun 10, 2006
    Messages:
    146
    Likes Received:
    0
    Location:
    castleford west-yorkshire- england
    im not 100% sure on this one tbh mate, if your downloading it from microsoft then it should give you the key before if lets you download it.....

    dont forget that to run the 64bit version you need a 64bit computer....... it will not work on a 32bit pc...

    nathan
     
    niffer022, Jul 1, 2006
    #2
    1. Advertisements

  3. abb1

    kaixadelta

    Joined:
    Jul 1, 2006
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    i m not sure but since it is of a diff. type it shld require a diff. key. jus thinking
     
    kaixadelta, Jul 4, 2006
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.