Reset Trial Period

Discussion in 'Performance & Tweaks' started by Jason, Feb 16, 2007.

  1. Jason

    Jason

    Joined:
    Sep 26, 2005
    Messages:
    2,081
    Likes Received:
    0
    Location:
    Chicago,IL
    This is unconfirmed but I read it on a newsfeed:



    Run this command:

    rundll32 slc.dll,SLReArmWindows



    Or save as a .bat and run on system startup (put in startup folder)
     
    Jason, Feb 16, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. Jason

    VistaRocks

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    372
    Likes Received:
    0
    Location:
    Queensbury,New York. U.S.A.
    Heres another, i found. Also unconfirmed.

    After the installation of Vista you have 30 days to activate.

    Failing to active will limit the system to Reduced Functionality Mode (RFM).


    Using the following command, you can reset Vista's activation clock up to 3 times.

    This can be done by running the following command from a command prompt:

    <SPAN style="FONT-WEIGHT: bold">\windows\system32\sysprep /generalize</SPAN>

    *Note: This is not for Key Management Service (KMS) clients
     
    VistaRocks, Feb 18, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. Jason

    blackhat

    Joined:
    Jul 20, 2006
    Messages:
    228
    Likes Received:
    0
    Location:
    helmond, The netherlands
    testing now



    rundll32 slc.dll,SLReArmWindows

    doen't work on vista starter

    EDIT: now I'm getting "windows is not genuine messages"

    i knew this wasn't a good idea:ermm:



    same problems with vista busines



    I screwed 2 virtual machines with this



    IT DOESN'T WORK!!!
     
    blackhat, Feb 21, 2007
    #3
  4. Jason

    kingofnexus

    Joined:
    Aug 1, 2006
    Messages:
    1,024
    Likes Received:
    0
    Location:
    England
    Thats a s*** situation if ive ever seen one. I think you have got some reinstalling to do there blackhat!
     
    kingofnexus, Feb 23, 2007
    #4
  5. Jason

    blackhat

    Joined:
    Jul 20, 2006
    Messages:
    228
    Likes Received:
    0
    Location:
    helmond, The netherlands
    I've backupped my virtual drives last week. so that isn't a problem:p
     
    blackhat, Feb 23, 2007
    #5
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.