Reliability Monitor Failure

Discussion in 'General Technical' started by Gnosis18, Jun 4, 2007.

  1. Gnosis18

    Gnosis18

    Joined:
    Jun 4, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    This seems to be a bug in Vista Ultimate OEM. I have never gotten data in my Reliability Monitor. I have attempted various fixes but it never even started when I installed Vista.



    I have altered the permission of the files.



    Started and stopped the task.



    I have no files in the ProgramData/Microsoft/RAC under either subfolder.



    I haven't found a single fix that gets me anywhere closer to getting this to work and I've posted all over the place. Nobody even responds. I'm going nuts!!!



    Any suggestions would be greatly appreciated.
     
    Gnosis18, Jun 4, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. Gnosis18

    kingofnexus

    Joined:
    Aug 1, 2006
    Messages:
    1,024
    Likes Received:
    0
    Location:
    England
    Try running mmc first then reliability monitor:

    Press win key + r. Type mmc and press enter. File > Add/ Remove Snap In. Select Reliabilty And Performance Monitor and click add. Now in the side menu click on the new Performance And Reliabilty monitor that has been created.
     
    kingofnexus, Jun 11, 2007
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.