Odd bsod with vista

Discussion in 'General Technical' started by mysockshurt, Feb 3, 2008.

  1. mysockshurt

    mysockshurt

    Joined:
    Feb 3, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I came back today to find my friend say my computer is not working. He said it had Bsod and did not believe him. When I saw it, it looked different from the xp one in the fact it was only 3 lines. I looked up all the hexa decimal numbers from the stickied site and I did not find anything. I tried some advice(look at description and I still dont have anything).



    It says the NT's original process has been disrupted and of course Fatal Error. I have the install disk the the system came with. 3 months ago I installed a new stick of ram and a graphics card, could that be it? any advice?



    Thanks
     
    mysockshurt, Feb 3, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. mysockshurt

    WAW8

    Joined:
    Jan 27, 2007
    Messages:
    3,541
    Likes Received:
    2
    Location:
    Northern Virginia, USA
    It's not likely to be the memory or graphics card this long after the install. Memory would tend to show up right away.



    What are the messages that are being displayed with the BSOD?
     
    WAW8, Feb 4, 2008
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.