No sound

Discussion in 'Audio & Video' started by crazycaz, Nov 27, 2013.

  1. crazycaz

    crazycaz

    Joined:
    Nov 27, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hi i recently had a new graphics card and new power unit fitted, when i got my computer back i had no sound.I have tried going on to the mixer and in systems and it all looks ok.The speakers are in my monitor and we have checked the cables. What do you suggest i try next ?
     
    crazycaz, Nov 27, 2013
    #1
    1. Advertisements

  2. crazycaz

    HrDel7

    Joined:
    Aug 7, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Location:
    Tetovo, Macedonia
    is the psu ok?
     
    HrDel7, Aug 7, 2014
    #2
    1. Advertisements

  3. crazycaz

    Olde Farte

    Joined:
    Jul 30, 2014
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Location:
    Adelaide
    Hello Crazycaz,

    Need to know what PC/Laptop and specifications of your machine. Sounds like a multi-media driver could be missing. Had the same problem with Dell machinery but there are offline drivers out there for nearly everything. Use your browser and search by your PC/Laptop whatever brand name and model. Soundmax do have many analogue multi-media drivers available which may help

    Cheers,

    Olde Farte.
     
    Olde Farte, Sep 24, 2014
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.