No in game audio

Discussion in 'Gaming Support' started by ecoh419, Feb 26, 2007.

  1. ecoh419

    ecoh419

    Joined:
    Feb 16, 2007
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    I've been running vista on my lap top and wanted to install an old favorite game of mine, Conquest Frontier wars. Installation was smooth, however i have no in game audio. The intro videos and company disclaimers audio works though, the only thing i came up with was to install Indeo 5 and that didn't work.Any ideas i love this game. Oh it works on xp.
     
    ecoh419, Feb 26, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. ecoh419

    VistaRocks

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    372
    Likes Received:
    0
    Location:
    Queensbury,New York. U.S.A.
    Have you tried running it in capatibility mode?
     
    VistaRocks, Feb 26, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. ecoh419

    ecoh419

    Joined:
    Feb 16, 2007
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    do you mean setting compatibility in the shortcut prefrences, yes i set it to xp, 2000, nt and even 98 and it didn't work for any of them
     
    ecoh419, Feb 26, 2007
    #3
  4. ecoh419

    ecoh419

    Joined:
    Feb 16, 2007
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    bump
     
    ecoh419, Feb 27, 2007
    #4
  5. ecoh419

    ecoh419

    Joined:
    Feb 16, 2007
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    any ideas at all?
     
    ecoh419, Mar 3, 2007
    #5
  6. ecoh419

    Walker

    Joined:
    Mar 19, 2007
    Messages:
    225
    Likes Received:
    0
    How old is the game you could try fishing around their website for a patch....
     
    Walker, Apr 14, 2007
    #6
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.