Netgear WG311t Wireless PCI card problems

Discussion in 'Drivers' started by sylvestermax, Feb 11, 2007.

  1. sylvestermax

    sylvestermax

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    I've got a Netgear WG311t Wireless PCI card that I use for my internet connection with my router. It appears that I can get the drivers to install in vista but I can't the software (Wireless assistant) to start up. I can install it and I see the icon for it but when I double click the Icon I only get the little blue ring for about 5 seconds and nothing opens. I've downloaded the drivers from Netgear's site, albeit beta drivers. That's the only drivers they have for Vista.



    Anybody have any luck with a WG311t Wireless PCI card?



    Thanks
     
    sylvestermax, Feb 11, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. sylvestermax

    DrFunFrock

    Joined:
    Mar 16, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    My WG311T worked for about 5 weeks then all of a sudden I got "CODE 12" "This Device cannot find enough free resources that it can use" .. mind you this was after 3 blue screens...vista vista I fell like im using I'm Windows 98 again ...

    I am curently looged in with an ethernet cable looking for a solution to this

    Dr
     
    DrFunFrock, Mar 16, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. sylvestermax

    cyclic

    Joined:
    Feb 20, 2007
    Messages:
    607
    Likes Received:
    0
    Netgear the dedicated forum for your hardware have a solution and a link to a different driver that works according to them, should be worth a try.

    http://forum1.netgear.com/showthread.php?t=4869

    Let us know if you use it how you get on.
     
    cyclic, Mar 16, 2007
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.