My vista ultimate 64bit is SP1 when will prompt me to update to SP2

Discussion in 'General Technical' started by lse123, Sep 7, 2012.

  1. lse123

    lse123

    Joined:
    Mar 12, 2009
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    My vista ultimate 64bit is SP1 when will prompt me to update to SP2? prompt only for minor updates till now...
     
    lse123, Sep 7, 2012
    #1
    1. Advertisements

  2. lse123

    clifford_cooley

    Joined:
    Sep 1, 2010
    Messages:
    242
    Likes Received:
    0
    I wouldn't worry about Windows Update. If you already have SP1 then download SP2 manually. SP1 is required before installing SP2, no other updates required, requires only that you have at least SP1.

    Download Windows Vista Service Pack 2


    For the record this maybe due to Microsoft not supporting anything less than SP2. Updating to SP2 maybe left to the consumer to find their way.
     
    Last edited: Sep 7, 2012
    clifford_cooley, Sep 7, 2012
    #2
    1. Advertisements

  3. lse123

    lse123

    Joined:
    Mar 12, 2009
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    sp1 installed, means can install sp2 anytime i want

    why do not prompt me for this itself?? sp1 installed, means can install sp2 anytime i want?
     
    lse123, Sep 7, 2012
    #3
  4. lse123

    lse123

    Joined:
    Mar 12, 2009
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    please reply asap
     
    lse123, Sep 9, 2012
    #4
  5. lse123

    clifford_cooley

    Joined:
    Sep 1, 2010
    Messages:
    242
    Likes Received:
    0
    Just manually download SP2, you should be able to install SP2 without issues.
     
    clifford_cooley, Sep 10, 2012
    #5
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.