Marvell Yukon NIC chipset

Discussion in 'General Technical' started by pumkinut, Sep 8, 2006.

  1. pumkinut

    pumkinut

    Joined:
    Sep 8, 2006
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Just installed RC1 (Build 5600) last night by upgrading over Pre-RC1 and now my NIC (Marvell Yukon chipset) will not work. Vista says that the adaptor is enabled, but I get the little "no media connected" icon in my system tray. With Pre-RC1 I had todisable the Offload IPv4 Checksum functionality on the NIC in order to bring everything up. I checked and that is still disabled. I've also disabled all IPv6 and QoSfunctionality for the card, to no avail. Anyone know if there's a fix to this problem?
     
    pumkinut, Sep 8, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. pumkinut

    Spyvie

    Joined:
    Sep 9, 2006
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Location:
    Denver
    Try uninstalling from device manager and rebooting, it should re-install the driver. Then I think you'll have to disable ip4 checksum again



    I have Marvell Yukon on one of my boards and it works after the ip4 checksum fix on both 5536 and 5600, I did a clean install of 5600 though.
     
    Spyvie, Sep 9, 2006
    #2
    1. Advertisements

  3. pumkinut

    kingofnexus

    Joined:
    Aug 1, 2006
    Messages:
    1,024
    Likes Received:
    0
    Location:
    England
    I have a Marvell Yukon, and it workss 100% OK, never any problems (apart from once in XP) and vista's auto install driver has had no problmes whatsoever - guess i'm one of those lucky bastards :cool:
     
    kingofnexus, Sep 10, 2006
    #3
  4. pumkinut

    jsodren

    Joined:
    Sep 8, 2006
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Hello everyone! Guess what! Vista 64bit 5728 worked! I now have no issue connecting with my linksys wireless card. Thanks everyone for thier input!
     
    jsodren, Sep 26, 2006
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.