Issue in PCMCIA card used to browse internet

Discussion in 'Drivers' started by Vinayaka, Sep 1, 2008.

  1. Vinayaka

    Vinayaka

    Joined:
    Sep 1, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hi,

    I purchased PCMCIA cardand driver that comes along with package. This PCMCIA card is used to browse the internet.

    It was working fine in XP but fails to work on Windows Vista though it is detected.

    The actual problem is with debugging application writen for this card is not getting any packets it seems because of this

    connectivity from PC to card itself not up. This also concludes that, i cant browse.

    Any suggestion, would help me a lot.

    Please let me know if you need more details on this.

    Thanks

    Vinayak
     
    Vinayaka, Sep 1, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. Vinayaka

    WAW8

    Joined:
    Jan 27, 2007
    Messages:
    3,541
    Likes Received:
    2
    Location:
    Northern Virginia, USA
    You need Vista-specific drivers for this card; having XP drivers does no good. If the card didn't come with Vista drivers, and you intend to use it with Vista, and there are no Vista drivers from the supplier's website -- take it back. Without Vista drivers, you're just going to spend a lot of time getting frustrated with disconnects and dropouts.
     
    WAW8, Sep 1, 2008
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.