Internet connection issue

Discussion in 'Networking & Internet' started by aren, Jun 28, 2016.

  1. aren

    aren

    Joined:
    Jun 28, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hi all.. I am using the internet service of Acanac. It shows a good range for wireless network. But when I try to browse via Internet explorer, system is showing that I can't connect to it. What will be the reason? Any suggestions please.
     
    Last edited by a moderator: Jun 28, 2016
    aren, Jun 28, 2016
    #1
    1. Advertisements

  2. aren

    clive

    Joined:
    Apr 15, 2016
    Messages:
    18
    Likes Received:
    2
    Location:
    uk
    Aren,

    I'm not really a techy person, do you have to use a password to connect to the Acanac service? Also have you tried using another browser like Mozilla Firefox? I don't think Internet Explorer 9 for Vista is fully supported on some services and web pages, perhaps this might be where your problem is..

    IE9 can be patchy in places when i've used it, i now use Firefox for all my web browsing. The only problem i get with Firefox is when i want to watch youtube videos in 1080HD, they tend to crash a lot unless i use a lower 720HD. So i only use IE9 for watching youtube videos in 1080HD.

    clive.
     
    clive, Aug 29, 2016
    #2
    1. Advertisements

  3. aren

    -CosmicEternity-

    Joined:
    Aug 28, 2016
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Location:
    Margate, UK
    Yeah, IE 9 is pretty much dead and unsupported now, sadly.
     
    -CosmicEternity-, Aug 29, 2016
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.