Installing Vista 5308

Discussion in 'General Technical' started by ddiggler, Mar 8, 2006.

  1. ddiggler

    ddiggler

    Joined:
    Mar 8, 2006
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I am going to install 5308 pretty soon after backing up all my stuff but have a question. I have a serial from build 5231 and want to know if it will work with 5308. I can PM someone the serial I have to make sure it is a legit one before I go ahead and try it out. I really do not want any popups for activation coming up on the screen while I test out my appz on Vista. Thx,
     
    ddiggler, Mar 8, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. ddiggler

    Synapse

    Joined:
    Mar 4, 2006
    Messages:
    101
    Likes Received:
    0
    Location:
    Ottawa, Ontario, Canada
    I'm 99% sure it will NOT work. The build you got shoul've came with the serial in an nFO file or an Email
     
    Synapse, Mar 8, 2006
    #2
    1. Advertisements

  3. ddiggler

    ddiggler

    Joined:
    Mar 8, 2006
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    ok thanks, once i finish downloading the 5308 build i will check the contents for a .nfo file with the serial.

    i was refferring to the 5231 serial because of thethread below....one of the last postsstates they used a serial from 5231 which activated 5308?

    https://www.vistaforums.com/Forum/Topic328-9-1.aspx
     
    ddiggler, Mar 8, 2006
    #3
  4. ddiggler

    Synapse

    Joined:
    Mar 4, 2006
    Messages:
    101
    Likes Received:
    0
    Location:
    Ottawa, Ontario, Canada
    Well, since You've got an NFO with the current build I'm assuming you got it in a way other than from MS, so the serial is probably widely used, and will not activate.
     
    Synapse, Mar 8, 2006
    #4
  5. ddiggler

    ddiggler

    Joined:
    Mar 8, 2006
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    well the nfo file does contain a couple of serials, one for server and one for client. also i think i found out a way to disable the activation as well. i will let you know once i finish the install.
     
    ddiggler, Mar 8, 2006
    #5
  6. ddiggler

    craigwelsh

    Joined:
    Mar 16, 2006
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    i used the original longhorn beta 1 key that came with my technet subscription for every build so far with no probs.
     
    craigwelsh, Mar 16, 2006
    #6
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.