Help, again :D

Discussion in 'Gaming Support' started by 0010, Nov 23, 2007.

  1. 0010

    0010

    Joined:
    Aug 9, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Okay, seing how my laptop didn't alow me to play RA2 full screen, i bought Command and Conquer 3. Now it does play full screen, but when i play a skirmish or any other game windows errors and says the program stopped working.
     
    0010, Nov 23, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. 0010

    cyclic

    Joined:
    Feb 20, 2007
    Messages:
    607
    Likes Received:
    0
    Laptop probably isn't up to it unless it's an expensive 'gaming' specific laptop, remind us of the make\model or spec. of it and I'll check it out for you.
     
    cyclic, Nov 24, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. 0010

    0010

    Joined:
    Aug 9, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Manufacturer: Sony Electronics, Inc.

    Model: VAIO Computer

    Rating: 3.4

    Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7100 @ 1.80 GHz 1.80 GHz

    Memory(RAM): 2038 MB

    System type: 32-bit Operating System

    Hope this helps.
     
    0010, Nov 25, 2007
    #3
  4. 0010

    Walker

    Joined:
    Mar 19, 2007
    Messages:
    225
    Likes Received:
    0
    What graphics adapter does it have. I expect one of those Intel intergrated. Check if you have the newest drivers for it.
     
    Walker, Nov 26, 2007
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.