email connectivity

Discussion in 'General Technical' started by R.W. Nicol, Feb 4, 2017.

  1. R.W. Nicol

    R.W. Nicol

    Joined:
    Feb 4, 2017
    Messages:
    1
    Hello All....

    Has anyone experienced problems on Vista SP2 with "Winmail" suddenly stopping. I can't seem to get my emails any longer and only get the following message:

    Account: 'Bobby Email', Server: 'inbound.att.net', Protocol: POP3, Server Response: '.', Port: 995, Secure(SSL): Yes, Error Number: 0x800CCC18

    I spent well over 1 hour working with the AT&T tech support staff, which was a waste of time. They are telling me it is an issue with my operating system. Just looking for some guidance.

    Thank you in advance....
    R.W. Nicol - Mount Holly, NC
     
    R.W. Nicol, Feb 4, 2017
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Angus MacFootball

    Internet Connectivity (Or Lack Of)

    Angus MacFootball, Jun 21, 2006, in forum: General Technical
    Replies:
    13
    Views:
    2,479
    Angus MacFootball
    Jul 4, 2006
  2. matt_jln

    Domain connectivity

    matt_jln, Feb 2, 2007, in forum: General Technical
    Replies:
    0
    Views:
    838
    matt_jln
    Feb 2, 2007
  3. Jason
    Replies:
    2
    Views:
    2,067
    Vester
    Apr 18, 2007
  4. fredpb
    Replies:
    0
    Views:
    903
    fredpb
    Jul 25, 2007
  5. shinlee
    Replies:
    0
    Views:
    622
    shinlee
    Jan 6, 2012
Loading...