can't save as PDF, RPC server unavail

Discussion in 'General Technical' started by Zach, Sep 10, 2010.

  1. Zach

    Zach

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    System crashed, connecting to the internet did not work, I searched around for the error that was coming up and replaced some network stuff:
    1) netsh winsock reset
    2) netsh int ip reset
    3) net localgroup administrators localservice /add
    4) net localgroup administrators networkservice /add
    5) exit
    Then reboot.

    problem 1 solved

    problem 2. In Final Draft when I want to save a file as a pdf this error pops up:
    Error initializing printer is the title of the box and in the box, The RPC server is unavailable.

    I went into the services and RPC says it's set to automatic. I can't restart it or stop it and DComm Server Process System that it depends on is set to automatic and I can't restart or stop it, it's menu is also grayed out.

    I looked in the registry, but I dunno how to edit it so I didn't touch anything.

    One thing I found said to copy and edit something in the registry, but I'm on a laptop, don't know if I can email such things, and I'm not sure how to paste something into the registry.
     
    Last edited: Sep 10, 2010
    Zach, Sep 10, 2010
    #1
    1. Advertisements

  2. Zach

    Zach

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    read that I may need to have Adobe Printer in the printers section. Tried to add a printer but it says the printer spool isnt running.
    I start the printer spool and then when I try to add a printer it gives me the error 0x0000006be

    very confused
     
    Zach, Sep 11, 2010
    #2
    1. Advertisements

  3. Zach

    Zach

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    dell quickset stopped working as well
     
    Zach, Sep 11, 2010
    #3
  4. Zach

    Zach

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    ran glary reg repair
    ran disk clean up
    ran disk defrag

    started in safe mode and ran norton

    still nothing
     
    Zach, Sep 11, 2010
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.