Blank screen... why? (ati radeon 9550)

Discussion in 'Drivers' started by gsmalbin, Sep 18, 2006.

  1. gsmalbin

    gsmalbin

    Joined:
    Sep 18, 2006
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    <SPAN id=_ctl1__ctl0_ctlTopic__ctl0_ctlPanelBar_ctlTopicsRepeater__ctl1_lblFullMessage>Hello.

    I want to find out what´s wrong here and need some help.

    When I installed Vista my ATI RADEON 9550 graphic card worked from the beginningwith included drivers.But all games I played freezed / gave bluescreen / rebooted within one minute so I installed the drivers from ATIs homepage instead.

    Now I can play for about 30 minutes before the screen gets blank och all CPU-activity stops. Are these drivers this bador could my card be overheated?

    Thanks for your help!

    (Btw. I only play simulators from Microsoft)</SPAN>
     
    gsmalbin, Sep 18, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. gsmalbin

    Synapse

    Joined:
    Mar 4, 2006
    Messages:
    101
    Likes Received:
    0
    Location:
    Ottawa, Ontario, Canada
    It's likely an overheating problem, especially considering you're playing simulators, which require a lot of power.
     
    Synapse, Sep 18, 2006
    #2
    1. Advertisements

  3. gsmalbin

    kingofnexus

    Joined:
    Aug 1, 2006
    Messages:
    1,024
    Likes Received:
    0
    Location:
    England
    I find opening your computer up, then taking a hoover to it does a world of good to temperatures, especially when your computer is positioned near the floor.
     
    kingofnexus, Sep 19, 2006
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.