Windows Vista Forums


Reply
Thread Tools Display Modes

Webcam Not Working In Vista RC1

 
 
Junior Member
Join Date: Oct 2006
Location:
Posts: 9
 
      15th October 2006, 03:46 AM
Hey guys,

I've been trying to get my webcam working now for days and had no luck. Id say its something to do with a Driver issue. But it says its installed properly as "USB PC Camera(SN9C120)"

Its a Wise PCUSB Webcam with LED's (pic below)



Anyway when I install it it installs fine, but when i try to set it up in MSN Live Messenger, its just a blank black image. I get no still or moving picture at all.

Can anyone suggest what I can do to fix this besides having to use a previous Operating System becoz it worked fine on Windows XP before I installed Vista. And I dont wanna go back to using XP coz Vista is mad.

Any help would be much appreciated thankyou
 
Reply With Quote
 
 
 
 
Junior Member
Join Date: Oct 2006
Location:
Posts: 3
 
      26th October 2006, 12:14 PM
i have the same problem

can anyone please help ?
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Webcam Not Working On Vista RC1 LoWRid3r General Technical 12 22nd July 2007 08:12 AM
Webcam not working in vista amd_man General Technical 5 15th March 2007 05:27 AM
Built in WebCam on HP Notebook Not Working with RC1 rjlynch210 General Technical 0 22nd November 2006 09:04 AM


All times are GMT. The time now is 05:25 PM.
Vista Forums is an independent website and is not affiliated with Microsoft Corporation.