SIS RAID i RC1

Discussion in 'Drivers' started by Al, Sep 21, 2006.

  1. Al

    Al

    Joined:
    Sep 21, 2006
    Messages:
    1
    i recently downloaded vista rc1 and installed it on my desktop. the installation went very well and it runs beautifully, for about five minutes that is. after this length of time,it completely slows up and then locks out.as soon as i'm logged in,windows tells me thatit cannot find SIS RAID driver. i installed thevista os over xp as an upgrade, my system has 3.0gz processor, 1gb ram andits generally pretty high spec. i cannot understand the reason for it locking so early, any thoughts?

    regards
     
    Al, Sep 21, 2006
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Nsist2No

    Vista 5365 + Asus P4C800-D Raid-0 :(

    Nsist2No, May 8, 2006, in forum: General Technical
    Replies:
    3
    Views:
    1,107
    Nsist2No
    May 9, 2006
  2. Musafir_86

    Vista RC2 Setup Problem with SiS IDE Controller.

    Musafir_86, Dec 26, 2006, in forum: General Technical
    Replies:
    0
    Views:
    642
    Musafir_86
    Dec 26, 2006
  3. Doudar
    Replies:
    0
    Views:
    1,042
    Doudar
    Feb 1, 2007
  4. nickypoo

    Asus P4S800D SIS 655FX drivers vista

    nickypoo, Dec 18, 2007, in forum: Drivers
    Replies:
    6
    Views:
    10,094
  5. ayer0924
    Replies:
    1
    Views:
    1,391
Loading...

Share This Page