Windows Vista Forums


Reply
Thread Tools Display Modes

SIS RAID i RC1

 
 
Al Al is offline
Junior Member
Join Date: Sep 2006
Location:
Posts: 1
 
      21st September 2006, 03:05 AM
i recently downloaded vista rc1 and installed it on my desktop. the installation went very well and it runs beautifully, for about five minutes that is. after this length of time,it completely slows up and then locks out.as soon as i'm logged in,windows tells me thatit cannot find SIS RAID driver. i installed thevista os over xp as an upgrade, my system has 3.0gz processor, 1gb ram andits generally pretty high spec. i cannot understand the reason for it locking so early, any thoughts?

regards
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
anyone knows where can i find p4s800d SiS 655FX driver for vista?? ayer0924 Drivers 1 18th March 2008 06:52 PM
Asus P4S800D SIS 655FX drivers vista nickypoo Drivers 6 21st January 2008 07:51 AM
SiS IDE problem when installing Vista HPE Doudar Drivers 0 1st February 2007 03:42 AM
Vista RC2 Setup Problem with SiS IDE Controller. Musafir_86 General Technical 0 26th December 2006 05:45 AM


All times are GMT. The time now is 11:10 AM.
Vista Forums is an independent website and is not affiliated with Microsoft Corporation.