Windows Vista Forums


Reply
Thread Tools Display Modes

0x81000202 error

 
 
Junior Member
Join Date: Jun 2008
Location:
Posts: 1
 
      21st June 2008, 07:03 AM
Everytime I start my computer, an error message shows up (0x81000202). I cannot connect to the internet and I'm sure use other programs. I've tried to go to System Restore but everytime I click on it to start the System Restore, the same error pops up. The volume also does not work.

I'd really appreciate some help as soon as possible.

Thanks.
 
Reply With Quote
 
 
 
 
Senior Member
Join Date: Aug 2006
Location: England
Posts: 1,025
 
      21st June 2008, 02:30 PM
Try what mlee0332 said here: http://www.vistaforums.com/Forum/Top...-1.aspx#bm8928
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
error 0x81000202 billymac Recovery & Backup 0 9th August 2010 06:42 AM
0x81000202 Arctic General Technical 3 9th January 2010 06:55 PM
Windows explorer has stopped working loop & 0x81000202 error bretty General Technical 26 1st November 2008 08:53 AM
Windows explorer has stopped working loop & 0x81000202 error bretty General Technical 9 1st February 2008 03:08 PM
Error 0x81000202 charlie8nne General Technical 0 30th September 2007 04:34 PM


All times are GMT. The time now is 08:25 AM.
Vista Forums is an independent website and is not affiliated with Microsoft Corporation.